Uus STIHL HSA 26 põõsa- ja murukäärid muudavad põõsad ja muru servad täiuslikuks. Sel eesmärgil on tööriist varustatud kahe STIHL-i kvaliteetse lõiketeraga, mida saab lihtsasti ja ilma tööriistadeta vahetada: põõsaste tera lõikab mõlemalt küljelt ja on eriti efektiivne dekoratiivpõõsaste lõikamisel just tänu tilga kujulistele teradele. Kaheteistkümne sentimeetri laiune murutera tagab muru servade lõikamisel täpsed tulemused.

HSA 26 ergonoomilise kujuga käepide ja ideaalselt tasakaalustatud raskuskese võimaldavad tööriista mugavat ja ohutut kasutamist põõsaste ja hekkide, samuti ka muru ja lõikamisel ja peenraäärte trimmimisel. Tööriist on osa uuest STIHL AS akusüsteemist, mis mõeldud aiaomanikele ja iluaednikele. Lisaks põõsa- ja murukäärid ele sisaldab see süsteem ka uut GTA 26 oksasaagi. Antud akusüsteemi on STIHLil plaanis laiendada veelgi. 10,8 V liitiumioonaku ja laadija ühilduvad kõigi süsteemi tööriistadega. Mugavaks ja käepäraseks hoiustamiseks ja transportimiseks, on HSA 26 praktiline kandekott.

  • Mitmekülgne ja käepärane

STIHL HSA 26 akutoitle põõsa- ja murukääridel on ühes tööriistas kaks funktsiooni: põõsaste ja hekkide dekoratiiv- ja kontuurilõikamine ning muruservade lõikamine. Uue disainiga tilgakujulist ja kaheteistkümne sentimeetri laiust murutera ja kahekümne sentimeetri pikkust põõsaste pügamise tera saab saab vahetada lihtsasti ja täiesti ilma tööriistadeta.

  • Kerge ja ergonoomiline disain

HSA 26 on märkimisväärselt kerge. Rohuteraga varustatult kaaluks see koos akuga vaid 0,9 kg. Libisemiskindel käepide ja ideaalselt tasakaalustatud raskuskese tagavad tööriista täpse juhtimise ja optimaalse lõiketulemuse.

  • Praktiline ja mugav pakend

Kahe lõiketera ning seadme jaoks on prkatiline kandekott, millega on tööriista mugav nii hoiustada kui ka transportida. Lisaks on kotis piisavalt ruumi akule ja laadijale.

  • Uus akusüsteem

Käepärased STIHL HSA 26 põõsa- ja murukäärid on osa uuest STIHLi akusüsteemist STIHL AS. Süsteem on suunatud aiaomanikele ning sisaldab lisaks põõsa- ja murukääridel ka uut GTA 26 oksasaagi. 10,8 V liitiumioonaku energiasisaldus on 28 Wh. Nii aku kui ka laadija AL 10 ühilduvad kõigi sama süsteemi tööriistadega. Tööriistad on saadaval eraldi või komplektina koos aku ja laadijaga

Kerge ja vastupidav! Kaheteistkümne sentimeetri laiuse murutera ja akuga kaalub HSA 26 vaid 0,9 kg. Täislaetud akuga saab lõigata ja tirmmida kuni 80 minutit. Aku olekut saab lugeda LED indikaatorilt.

  • Tee äärte ja peenraäärte trimmimine on lihtne.
  • Terasid on lihtne vahetada! Murutera ja põõsaste pügamise tera saab kiiresti ja ilma tööriistadeta vahetada. Kahepoolsed tilgakujulised terad teevad parima lõiketulemuse.
  • Kvaliteetne 20 sentimeetri pikkune põõsastera on ideaalne põõsaste ja hekkide pügamiseks.
  • Praktiline ja mugav kandekott, kus sees kogu varustus.
Andmed
STIHL HSA 26
Akutehnoloogia
Mootor
Lithium ions
DC
Kaal ilma akuta
murutera/heki tera (kg)

0.7 / 0.8
Töölöökide arv  (1/min)
2250
Heki tera pikkus (mm):
200
Murutera laius (mm):
120
Equipment
Carrying bag
Akusüsteem AS 2
·   Aku kaal (kg):
0.2
·   Aku pinge (V):
10.8
·   Tööaeg murutera/heki tera (min)
80 / 120
·   Laadimisaeg laadijaga AL10
80% / 100% (min)

55 / 70