Mobiilne ja mitmekülgne

Aku jõul töötav STIHL GTA 26 veenab oma mobiilsuse ja väikese kaaluga (koos akuga AS 2 ainult 1,4 kg). Seetõttu on saag mitmekülgselt rakendatavaks abiliseks puude ja põõsaste pügamisel, aga ka meisterdamisel ning laudade ja prusside lõikamisel. Seade sobib krundi- ja aiaomanikele nig on huvitav ka hobimeistrimeestele.

Tõhus ja veenev

GTA 26 lõikab oma 10 cm pika juhtplaadiga ka suurema läbimõõduga oksi ja prusse täpselt ja puhtalt. Seade pakub oma ketikiirusega 8 m/s kõrget lõikevõimsust ja on juba seetõttu eriti tõhus tööriist. Oma 10,8 V võimsusega liitium-ioon akuga  saab saag hakkama kuni 80 lõikega, mille läbimõõt on 4 cm. Sealjuures on GTA 26 vaikne, müratase on vähem kui 85 dB/A.

Kiire ja täpne

GTA 26 puhul on kasutusel STIHL ¼" PM3-saekett. See lõikab kiiresti, täpselt ja puhtalt nii aias, ehitusel kui ka hobitöödel.

Ergonoomiline ja mugav

GTA 26 pakub oma tasakaalustatud keskpunkti, ergonoomilise kuju ja väikese vibratsiooniga suurt töömugavust. Lõiketööd, mis muidu on aeglased ja väsitavad, saab seega korda ajada kiiresti ja suurema vaevata. Sealjuures jääb juhtplaat kasutajal tänu seadme asümmeetrilisele ehitusele alati otse vaatevälja. Paindlik ja rohkem kui 90 kraadi võrra kallutatav kaitsekate tagab täiendava turvalisuse.

Uus akusüsteem aiaomanikele

Uudne akusaag GTA 26 on osa uuest STIHLi akusüsteemist AS 2. Süsteem on suunatud aiapidajale ja hõlmab akusae kõrval ka uusi põõsakääre HSA 26. 10,8 V aku on energiasisaldusega 28 Wh. Aku ja laadija AL 10 ühilduvad mõlema seadmega ja teiste seadmetega, mis järgnevad süsteemi täiendusena. Seadmed on saadaval nii ühekaupa kui ka komplektis aku ja laadijaga.

Tehnilised andmed

Akusaag - STIHL akuseeria AS

STIHL GTA 26

Akutehnoloogia:
Mootori tööpõhimõte:
liitium-ioon
DC
Kaal ilma akuta (kg):
1,2
Helirõhu tase (dB(A)): *< 85
Vibratsioon (m/s²): **
< 3
Juhtplaadi pikkus (cm):
10
Lõikesüsteem
¼“ Picco Micro 3 (PM3)
Keti kiirus (m/s):
8
Varustus
Transpordikott
Võimsuse näitajad kasutamisel akuga AS 2
·   Aku kaal (kg):
0,2
·   Akupinge (V):
10,8
·   Akuenergia (Wh):
28
·   Aku kestvus
(näide)
Kuni 80 lõiget 4 cm läbimõõduga ümarpuidu saagimisel
·   Laadimisaeg laadijaga AL1
80% / 100% laadimine (min):
55 / 70
* K-Faktor direktiivi 2006/42/EÜ järgi = 3 dB(A); ** K-Faktor direktiivi 2006/42/EÜ = 1,5 m/ s2

  • Lõikemeister: STIHL GTA 26 veenab oma jõu, kestvuse ja mobiilsuse ning täpse lõikepinnaga. Selle ergonoomiline kuju võimaldab mugavalt töötada ja liikuv kaitsekate annab täiendavat turvalisust.
  • Uus akusaag STIHL GTA 26 on üks mitmekülgsemalt rakendatavaid tööriistu, mis sobib suurepäraselt puude ja põõsaste täpseks ja kiireks pügamiseks.
  • STIHL GTA 26 on mitmekülgselt rakendatav. Okste ja puuharude saagimise kõrval õnnestub seega ka prusside ja laudade täpne lõikamine.
  • Akusaag GTA 26 on saadaval komplektis akuga AS 2 ja laadijaga AL 10 ning turvaliseks transportimiseks mõeldud praktilise kotiga.