Akulehepuhur STIHL BGA 300 PRO

Uudne disain, suurem jõudlus ja mugavus! STIHLi välja töötatud ja patenditud uudne müravähenduse süsteem muudab selle puhuri eriti vaikseks, samas on tõstetud puhumisjõudu ja õhukiirust. BGA 300 näol on tegemist akupuhuriga, millel on bensiinimootoriga puhuri võimsus. 

Puhurit on lihtne seadistada ja see istub väga mugavalt seljas. Pehmendustega õlapaelad ja puusapadi tagavad mugavuse ka pikkadeks töötundideks. Puhuri tööasend on ergonoomiline ja juhtimine on lihtne multifunktsionaalse käepideme abil. Puhuril on kolm võimsustaset erineva raskusastmega töödeks, lisaks BOOST MODE eriti efektiivseks puhastustööks.

Tehnilised andmed

Aku/seeria
Li-Ion/AR PRO, AP PRO
Maksimaalne õhuhulk  1345 m³/h
Maksimaalne õhu kiirus 86 m/s
Puhumisjõud 26 N
Mootori seeria STIHL EC harjadeta
Kaal 7,4 kg
Müratase rõhk/tugevus 84/94 db

Akulehepuhur-imur SHA 56 Compact

Innovatiivse lahendusega akulehepuhur-imuriga saab tõhusalt puhastada hekialused lehtedest ja hekilõikemetest, puhastada peenrad ja kiviktaimlad ning muud alad kogudes materjali hakituna kotti. Mugav libisemiskindel käepide võimaldab tööriista täpselt ja mugavalt juhtida. Puhumis- või imemisvõimsust saab sujuvalt reguleerida vastavalt töötingimustele ja võimalustele. Sõltuvalt vajadustest saab STIHL SHA 56 imemisest puhumisrežiimi ümber seadistada pöörates käepideme ümber ja tehes vaid mõne lihtsa klõpsu tööriistu vajamata. 

Tähe kujuline metallist purustusnuga tagab heki- ja taimelõikmete ning eriti just lehtede tõhusa purustamise. 40-liitrine kogumiskott on mahukas ja mugav. Kogumiskott ripub lõikuri küljes, nii ei pea seda üle õla kandma. Koti saab kinnitada vaid mõne lihtsa liigutusega ja koti asümmeetrilise kuju tõttu on piisavalt liikumiseks jalaruumi. Kogumiskotil on pikk tõmblukk, mis muudab koti tühjendamise lihtsaks.

Komplektis aku 

Tehnilised andmed

Aku/seeria Li-Ion/AK Compact
Maksimaalne õhuhulk 558 m³/h
Maksimaalne õhu kiirus 56 m/s
Puhumisjõud 8 N
Mootori seeria STIHL EC harjadeta
Kaal 4,2 kg
Müratase rõhk/tugevus 81/94 db

 

Komplekti pakkumine - STIHL SHA 56 Compact, AK 20 Compact aku ja laadija AL 101 hind kokku 459 eur. Lisaks kingiks kaasa teine aku AK 20 väärtuses 149 eur

 


 

Komplekti pakkumine - STIHL SHA 140 PRO,  AP 200 PRO aku ja laadija AL 301 PRO/Compact hind kokku 449 eur (tavahind 849 eur)

 

Akutoitle leheimur STIHL SHA 140 PRO

Võimas STIHL AP akusarja kuuluv leheimur, mis mõeldud profesionaalseks kasutamiseks maastikuhoolduse valdkonnas ja haldusettevõtetes.

Imeb tõhusalt lehed, niitmisjäägid ja lõigatud põõsa- ja hekivõrsed purustades need otse 55 liitrisesse kogumiskotti. Koti eemdalamine võtmevabalt ja tühjendamine on ülilihtne. Purustamine on kiire ja tõhus tänu metallist lõiketeradele (purustussuhe 1:14). Imemisvõimsust saab pidevalt reguleerida vastavalt töö iseloomule ja vajadusele.

Boost funktsioon lülitab imuri tööle maksimaalsel võimsusel. STIHLi spetsiaalne õhuvoolu juhtimise süsteem tagab kõrge jõudluse ja tõhusa imemise ka siis, kui kott hakkab täis saama või on määrdunud.

STIHL Constant Power tagab tööriista maksimaalse võimsuse kuni aku tühjenemiseni - seadme jõudlus ei lange koos aku laetuse tasemega.

Tehnilised andmed

Aku/seeria
Li-Ion / AP Pro
Maksimaalne õhuhulk 910 m³/h
Maksimaalne õhu kiirus 24 m/s
Mootori seeria STIHL EC harjadeta
Müratase rõhk 83 db
Kaal 5,1 kg