Prits kaalub koos akuga kõigest 7.1 kg. Pihustuspüstol ühildub kõigi STIHLi pihustuspüstoli tarvikutega ning seetõttu saab seda kasutada väga erinevateks töödeks. Mugav kandesüsteem tagab pika tööaja. Akuprits saab oma energia STIHL AP süsteemi 36 V liitiumioonakust. Soovitame STIHL AP 100 akut, millega pritsi tööaeg on kuni 8,5 tundi.

  • Mitmekülgne ja tõhus

Uus STIHL SGA 85, mille töörõhk on pidevalt reguleeritav kuni kuue bar ulatuses, on mõeldud kasutamiseks aia- ja haljastustöödel, viljapuu- ja viinamarjaistandustes ning puukoolides. Pritsil on võimas membraanpump, mis annab voolukiirust kuni 3,1 liitrit minutis. Kuna pritsil on reguleeritav täiskoonusega otsik, siis sobib akuprits ideaalselt herbitsiidide, pestitsiidide ja fungitsiidide professionaalseks kasutamiseks madala ja keskmise kõrgusega kultuurides. Seade ühildub ka kõigi STIHLi pihustuspüstoli tarvikutega.

  • Ergonoomiline ja vaikne

Kompaktne SGA 85 võimaldab mugavat kasutamist mitme tunni jooksul. Lisaks kergele kaalule on talk a väga mugav mugav kandesüsteem. Reguleeritava pikkusega õlarihmad ning reguleeritava kõrguse ja laiusega rinnarihmad võimaldavad pritsi kohandada vastavalt kasutaja individuaalsetele vajadustele. See tähendab, et töö ei väsita ka mitme tunni jooksul. Lisaks on SGA 85 töökorras vaikne ja emissioonivaba, mida hindavad nii kasutajad kui ka keskkond. Tänu sellele ei ole kasutamise ajal vaja kuulmiskaitset

  • Läbimõeldud detailid tagavad efektiivsuse

Pihustusaine mahutit saab suure täiteava kaudu kiiresti ja lihtsalt puhastada. Anumasse integreeritud filter, lisaks täitmissõelale, hoiab tõhusalt pihustusvahendis olevad lisandid kinni, et need ei saaks tekitada rikkeid. Pihustuspüstoli manomeeter annab teavet hetke töörõhu kohta tööprotsessi ajal. Seda saab kiiresti ja lihtsalt reguleerida, kasutades seadme küljel asuvat pöördnuppu, ilma et peaksite seadet käest panema. Praktiline kandesang lihtsustab seadme transportimist.

  • Võimas akusüsteem

SGA 85 saab tööks vajaliku energia PRO seeria STIHL AP akusüsteemist. Lisaks akupritsile sisaldab süsteem üle 30 muu seadme, mis töötavad kõik selle sama akuga. Kõik süsteemi akud ühilduvad SGA 85-ga. Soovitame kasutada AP 100 akut.

STIHL SGA 85
Tehnoloogia
Liitium-ioon aku
EC-Mootor
Kaal koos akuga (kg)
7,1
Kaal akuta (kg)
6,2
Töörõhk (bar):
1 - 6
Vibratsioon (m/s2):
< 0,9
Maht (l):
17
Maksimaalne voolukiirus (l/min):
3,1
Maksimaalne pihustusvõimsus (l/min):
1,7
Varustus:
Mugav kandesüsteem, kandesang, riputi, toruhoidja, täitetaseme skaala, manomeeter, reguleeritav täiskoonusotsik, astmeteta rõhu reguleerimine, filter konteineris

Kokkuvõtteks!

  • Ergonoomiline kandesüsteem pakub maksimaalset mugavust. Praktiline kandesang lihtsustab seadme transportimist.
  • Pihustuspüstoli manomeeter annab teavet hetke töörõhu kohta. Seda saab kiiresti ja lihtsalt reguleerida, kasutades pritsi küljel asuvat pöördnuppu, ilma et peaksite seadet käest panema.
  • Pritsi töörõhk on kuni 6 bari.
  • Uuenduslik akuprits STIHL SGA 85 kaalub koos akuga vaid 7,1 kg, töötab vaikselt ja kaua,