• Väike ja võimas

STIHLi uus võimas SE 33 niiske/kuiv tolmuimeja on ideaalne tööriist tolmu ja märja mustuse eemaldamiseks toas, koridorides, garaažis, töökojas ja kodu ümbruses, näiteks terrassil ja verandal. Kompaktne disain ja sujuvalt pöörduvad esirattad tagavad vaikse ja mugava manööverduse. Tolmuimeja maksimaalne võimsus on 1400 W ja õhuvoolu hulk 3600 l/min, kus juures maksimaalne vaakum on 210 mbar.

  • Kvaliteetne varustus

Lai standardvarustus valik annab SE 33 puhul väga hea hinna ja kvaliteedi suhte ning selge konkurentsieelise. Pööratav põrandaotsik ja piludüüs, kahemeetrine imemisvoolik ja eraldatav imitoru tagavad pika haarde ja paindlikkuse. Märg/kuiv tolmuimejal saab kasutada nii paberfiltrikotti kui ka fliisist valmistatud PET-filtrielementi, mida saab pesta ja uuesti kasutada. See säästab raha ja ka keskkonda. Märgfilter, mis on samuti standardvarustuses, on õige valik kui vaja eemaldada suures koguses vedelikkes.

  • Paindlik ja ergonoomiline

STIHL SE 33 avaldab muljet oma lihtsa käsitsemise ja kasutusvõimalustega. Pööratav põrandaotsik võimaldab kasutajal vahetada niiske ja kuiva tolmuimeja vahel ning imivooliku ümberpaigutamise abil saab kasutaja hõlpsasti imemiselt puhumisfunktsioonile üle minna. See on praktiline, siis kui näiteks nurkadest ja pragudest puhuda mustus välja ning siis see kotti imeda. Lisaks on tolmuimeja varustatud eraldatava imitoruga, mis koos kahe meetri pikkuse imivoolikuga võimaldab paindlikult ja ergonoomiliselt töötada - ideaalne ka sõidukite puhastamiseks.

  • Palju lisatarvikuid

Lisaks laiale standardvarustuse valikule sisaldub STIHLi lisavarustuse valikus ka arvukalt torusid, otsikuid ja düüse mitmesuguste tööde ja erinevate pindade jaoks

 Tehnilised andmed
STIHL SE 33
Maksimaalne vaakum
210 mbar
Õhu vooluhulk
3600 l/min
Võimsus
1400 W
Maht12 l
Kaal5.4 kg
Ühenduskaabli pikkus4 m
Imemistoru pikkus2 m
Imemistoru läbimõõt
37 mm
Standardvarustus:Pööratav ja ümberlülitatav  põrandaotsik niiske ja kuiva imemisfunktsiooni jaoks; piluotsik;
eraldatav imitoru;
integreeritud tarvikute hoiustamine;
paberist filterkott;
PET-fliisfilter (pestav); märgfilter

Kokkuvõtvalt

  • Väikeste mõõtmete ja pööratavate esiratastega on tolmuimejaga lihtne manööverdada ning kahemeetrine imivoolik on piisavalt pikk nii nurgataguste kui ka autode puhastamiseks.
  • Standardvarustuses on pööratav ja lihtsasti ümberlülitatav põrandaotsik. See võimaldab koristustöödel kiiresti ja tõhusalt eemaldada nii kuiva kui märja mustuse.
  • Lai standardvarustus valik annab SE 33 puhul väga hea hinna ja kvaliteedi suhte ning selge konkurentsieelise.