Uus STIHL RE 90 on kompaktne ja kerge survepesur kodukasutajale.

Pesuri iseloomustamiseks saab välja tuua atraktiivse hinna ja jõudluse suhte ning selle laia standardvarustuse valiku. See hõlmab mitte ainult pesuotsikuid, vaid ka lisavarustust. Näiteks saab survetugevust reguleerida otse pesuotsikult. Sedasi saab isegi tundlikke pindu võimalikult õrnalt ja tõhusalt puhastada. Puhastusvõimalusi on palju, aiamööbli hooldamisest kuni treppide ja teeradadeni, aga ka autod, jalg- ja mootorrattad. Liikuvad kiirühendused võimaldavad survepüstoli hõlpsalt survevoolikuga ühendada, see väldib ka vooliku keerdu minekut.

Läbimõeldud detailid

Tänu laiaulatuslikule standardvarustusele on RE 90-l kõik, mis teeb väikesed koristustööd maja ja aia ümbruses lihtsamaks ja mugavamaks: kompaktne düüsisüsteem koos kiirühendustega tagab düüside ja lisaseadmete kiire ja lihtsa vahetamise. Pesuaine pihustuskomplekti saab kiirühenduste abil hõlpsalt ka pihustussüsteemi külge ühendada. Rotojet- ehk pöörddüüs võimaldab kõrgsurvejoa alati ideaalselt kohandada vastavaks puhastustööks. Kõrgsurvevoolik on püstoliga ühendatud liikuva ühendusega, see hoiab ära vooliku tüütu keerdumise.

Vastupidav ja võimas

Survepesur RE 90 on varustatud 1,8 kW elektrimootori ja tugeva alumiiniumist kõrgsurvepumbaga. See tagab pika tööea ja kõrge rõhu - kuni 100 baari. Töö edeneb kiiresti ja mugavalt.

Lahendused igaks tööks

Reguleeritav pihusti võimaldab tundlikke pindu tõhusalt puhastada. Suuremat mustust saab eemaldada vaevata pöörddüüsiga. Lisaks võimaldab pesuainete pihustuskomplekt, mis on samuti standardvarustuses, vajaduse korral pesuainete kasutamist. Töövaheaegadel või pärast tööd saab pesuri käepidet hoiustada otse seadmel..

Kõik omal kohal

Et kõik tööks vajalik oleks alati käeulatuses, saab standardseid tarvikuid hoida seadme küljes. Toitejuhtme saab lahti keerata hoidikult, hoides seda õhutult ja korralikult seadmel. Samal ajal saab tänu kompaktsele disainile ja suurtele ratastele STIHLi uue kõrgsurvepesuri hõlpsalt transportida kuhu vaja, ilma et seda peaks käes tassima.