Akuhekipügaja STIHL HSA 56 Compact

Muljetavaldava lõikejõudlusega, väga kerge ja vaikne akutoitel töötav hekitrimmer. Suure käikude kiiruse (~ 2800 p/min) ja spetsiaalsete lõiketeradega, mille lõikepikkus on 45 cm. Lõiketeral on kahepoolsed ja ühe servaga lõikehambad. Lai lõikehammaste samm ja suur hambapikkus on sobilik okste ja võrsete lõikamiseks läbimõõduga kuni 17 mm. Lisaks on teral otsakaitse turvaliseks tööks. Sobib suurepäraselt kasutamiseks aias, haljastusettevõttes ja puukoolis.

Komplektis:
Aku AK 10 Compact (72 Wh) ja laadija AL 101 + TASUTA aku AK 20 Compact (144 Wh) väärtusega 119 €

Pakkumine kehtib komplekti soetamisel!

Akuniiduk STIHL RMA 339 Compact

Uuenduslik, keskkonnasõbralik ja kerge kahepoolse juhtrauaga STIHLi Compact seeria akumuruniiduk, millega on hea manööverdada ja mida on lihtne käsitseda. Sobib kodukasutamiseks neile, kes otsivad soodsat ja lihtsat, kuid väga funktsionaalset ja töökindlat akutoodet. 

STIHLi välja töötatud harjadega DC-elektrimootor töötab energiasäästlikult. Nii kasutatakse 36-voldise liitiumioonaku võimsus optimaalselt ära ja rakendatakse muljetavaldava niitmisvõimsuse saavutamiseks. 

Automaatne ECO-Mode'i süsteem võtab automaatselt pöördeid vähemaks, kui murukasv on väiksem ja võimaldab seeläbi pikemalt muru niita. Niitmislaius on 37 cm ja niidupind akuga AK 20 Compact ühe laadimisega kuni u 375 m².

Niidukil on tugev ja UV-kindel polümeerniidukorpus. Kogumiskorvi maht on 40 liitrit. Korv on täituvusanduriga. Seda on kerge avada, tühjendada ja puhastada. Niitmiskõrgust saab keskselt reguleerida viide astmesse.

Komplektis:

Aku AK 20 Compact (144 Wh) ja laadija AL 101 + TASUTA aku AK 20 Compact (144 Wh) väärtusega 119 €

Pakkumine kehtib komplekti soetamisel!

Lihtsalt käsitsetav ja kompaktne akuga kettsaag, mis on 25% võimsam Comapct seeria MSA 120 akusaest. Sael on võimsam AK 30 aku.

Kaalult kerge, turvaline, lihtne kasutada ja väga vaikne akusaag, mis mõeldud kasutamiseks kodukasutajale, maastikuhooldajale ja sobib ideaalselt professionaalsele puusepale.

Kiirketipingutuse ja intelligentse STIHLi QuickStop Super ketipiduriga. Niipea kui kasutaja laseb lahti tagumisest käepidemest, seiskub kett täielikult sekundi murdosa jooksul. 

Kettsaag on varustatud spetsiaalselt väljatöötatud saeketiga 1/4" PM3, mis tagab suurepärase lõikejõudluse. Väga lihtne teritada ja vahetada. Teritamisel kasutatakse STIHLi teritusraami ümarviiliga 3,2 mm.

Kettsael MSA 140 C-BQ soovitame kasutada AK 30 Compact akut. Ketiõlina soovitame koduaias kasutada STIHLi BioPlus saeketiõli, mis tagab puhta looduse ning keti-ja juhtplaadi eluea pikenemise.

EC - STIHLi loodud ja toodetud harjavaba elektrimootor.

Komplektis:
Aku AK 30 Compact (187 Wh) ja laadija AL 101 + TASUTA aku AK 20 Compact (144 Wh) väärtusega 119 €

Pakkumine kehtib komplekti soetamisel!

Kompaktne, vaikne, lihtne ja väikse kaaluga akutoitel töötav lehepuhur. Puhumistoru pikkust on võimalik muuta kolmes astmes 16 cm ulatuses, mis tagab võimalikult maapinna lähedalt puhumise.
Kasutajamugavust lisab pehme käepide ning ergonoomiline ja tasakaalus ehitus. 

Tänu eriti vaiksele mootorile sobib see kasutamiseks kodumajapidamises või müratundlikus piirkonnas, nagu näiteks elamurajoonis ja lasteaias. Hoiustamiseks on mugav kasutada riputusaasa. 

Komplektis:
Aku AK 20 Compact (118 Wh) ja laadija AL 101 + TASUTA aku AK 20 Compact (144 Wh) väärtusega 119 €

Pakkumine kehtib komplekti soetamisel!

...And this computer, which was called the Earth,
was so large that it was frequently mistaken for a planet,
especially by the strange ape-like beings who roamed its surface,
totally unaware that they were simply part of a gigantic computer program.
And this is very odd, because without that fairly simple and obvious
piece of knowledge, nothing that ever happened on the Earth could
possibly make the slightest bit of sense.

Komplektis:
Aku AK 10 Compact (118 Wh) ja laadija AL 101 + TASUTA aku AK 20 Compact (144 Wh) väärtusega 119 €

Pakkumine kehtib komplekti soetamisel!